Tallinnan risteilyt

Viro ja sen pääkaupunki Tallinna ovat suosittuja matkakohteita Suomalaisten keskuudessa. Syynä on erityisesti se, että sinne on Helsingistä vain muutaman tunnin laivamatka.
Hotellimatkat sisältävät meno-paluuristeilyn ja majoituksen yhdessä Tallinnan monista hotelleista. Tälläisen valmiin hotellimatkan voit tilata kätevästi esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Ostokset

Tallinnan ja koko Viron yleinen hintataso on vielä tänä päivänä hieman Suomea edullisempi. Suomalaiset ostavat Tallinnasta enimmäkseen vaatteita ja kosmetiikkaa, sekä tietenkin alkoholijuomia. Yleinen mielipide on se, että sataman lähettyvillä olevissa myymälöissä on hieman kalliimpaa kun muualla.

Nähtävyydet ja tekemistä Tallinnassa

Tallinnan vanha kaupunki on kokonaisuudessaan hieno nähtävyys, jota kierrellessä aika kuluu mukavasti. Kannattaa poiketa nauttimaan kupponen kahvia jossakin viihtyisässä kahvilassa. Kylpylät ovat myös suosittuja turistikohteita ja useat matkatoimistot järjestävätkin valmiita kylpylälomia.

Tuontirajoitukset

Alkoholin tuontia ei varsinaisesti ole rajoitettu, mutta sitä saa tuoda ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Kun ostat alkoholia esimerkiksi syntymäpäiviä tai häitä varten on sinun tarvittaessa pystyttävä todistamaan se.
Tupakan määrä on rajoitettu noin 200 savukkeeseen, 50 sikariin tai 250 grammaan puruja.

Matkustusasiakirjat

Jokaisella matkustajalla täytyy olla mukanaan kuvallinen henkilökortti tai voimassaoleva passi.